Friday, January 29, 2010

Memang perlu sabar...

Aku da start bisnes kecil ni....setakat ni syukur pada Allah memang tahun 2010 ni rezeki aku murah. Memang tak sangka dgn apa yang aku dapat hari ni. Terima kasih pada hamba Allah tu.
Aku belajar banyak perkara bila buat bisnes ni. Usah dikira dari sudut duit tapi pelajaran erti kesabaran yang paling mahal. Waktu aku menulis ini pun kesabaran aku sedang diuji. Aku suda berjanji dengan client tapi da satu jam tak timbul lagi ni. Nak marah tak boleh pasal nak cari rezeki.
Memang betul, bukan suma orang boleh bisnes...kesabaran memang perlu pada tahap paling tinggi.

1 comment:

Muhammad Azli Shukri said...

salam tuan, blog tuan sudah saya paut dalam myblog list II saya...